INTRODUCING: 2DANCE - NiteNITE
Sluit
Sluit

INTRODUCING: 2DANCE

Wil je graag dansen? Zoek niet verder!

Young NITE introduceert 2Dance: workshops voor niet-professionele dansers door contemporary dancer Gaja Rupnik Karuso (Poetic Disasters Club, Before/After). De workshops zijn wekelijks in Theater De Machinefabriek, Bloemstraat 38.

Over Gaja Rupnik Caruso

Ik ben geïnteresseerd in het creëren van body positive workshops waarin vloerwerk, contact en improvisatie centraal staan. De focus ligt op het ontwaken van ons innerlijke kind en de behoefte om te testen, proberen en ontdekken. Ik ben benieuwd of elke persoon zijn leerproces herkent als we complexe coördinaties, fantasierijke choreografieën en stoere danstrucs aanpakken, en door dat proces een nieuw soort geduld en vriendelijkheid voor onszelf vinden. De cursus is voor alle niveaus, lichamen en achtergronden. Iedereen is welkom.

Lessen
De lessen beginnen weer vanaf 7 september en zijn te volgen op iedere woensdag en vrijdag van 18:30 tot 20:00.

Kosten
Dagkaart: € 7,50
Maandkaart 1x per week les: € 17,50
Maandkaart 2x per week les: € 30,00
Let op: PIN ONLY.

Geef je op
De 2Dance workshops worden wekelijks gehouden in Theater de Machinefabriek, Bloemstraat 38 in Groningen. We werken zeer flexibel; je kan elke week beslissen of je mee wilt doen of niet.

Je kunt je weer wekelijks aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina.


Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.