Fall Failing - NiteNITE
Sluit
Sluit

Samen met het artistieke team van NITE, bundelden zeventien jonge creatives hun krachten en doken we samen in een quick and dirty, experimentele workshop..

Fall Failing is een workshop van een week met geselecteerde performers/acteurs, schrijvers, regisseurs, en educatie makers. Zij dompelen zich onder in ons interdisciplinaire theaterhuis en werken samen met leden van ons ensemble en artistieke team. Het gaat om een pilotproject; een initiatief om jonge makers verschillende mogelijkheden te bieden om zo de stap naar de industrie te kunnen zetten. Fall Failing heeft alle ingrediënten voor jonge makers om NITE, elkaar en hun toekomstige publiek te ontmoeten.

“We zijn super enthousiast om de nieuwe generatie makers op het gebied van theater en performance te ontmoeten via hun werk. Het is geweldig voor ons bij NITE om hen de ruimte te geven elkaar te leren kennen en hun toekomstige publiek te ontmoeten.” – Friederike Schubert, gezelschapsdramaturg NITE en Club Guy & Roni

Op 10 november presenteerden de deelnemers hun bevindingen van dit proces van een week; een onafgemaakte, rauwe, experimentele presentatie…

** Fall Failing keert volgend jaar terug. **

Foto's: Thijs Schuringa

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.