Meer fantasie | NITENITE
Sluit
Sluit

Wij zijn NITE: het Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble. We mengen toneel, dans, muziek, fashion, film en beeldende kunst.

We leven in een wereld die sneller verandert dan ooit. In een poging deze snel veranderende wereld te duiden hebben we meer nodig. Meer samen, meer verandering, meer fantasie. Samen met Club Guy & Roni vormen we het grootste interdisciplinaire theaterhuis van Nederland en maken we voorstellingen die net zo spectaculair en wervelend zijn als de wereld zelf. En met succes…

Voorstellingen als YARA’S WEDDING en THE UNDERGROUND zijn lovend ontvangen door de pers én publiek, en werden genomineerd voor de grootste theaterprijzen van Nederland.

“Waarom zouden we oude dingen reproduceren, als we juist nieuwe verhalen nodig hebben?”
– Guy Weizman, artistiek leider NITE

The Underground speelde in het Amsterdamse Bostheater en tourt vanaf seizoen ’23-’24 door de Nederlands theaters.

“Met de stampende soundtrack en zinderende liedteksten blaast The Underground je van je stoel.” – jury rapport Nederlands Theater Festival

Yara’s Wedding tourde begin 2023 en was geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival

“Een exuberant, overlopend internationaal spektakel van zang, dans en teksttoneel, Yara’s Wedding doet overal een schepje bovenop.” – jury rapport Nederlands Theater Festival

KOM OOK, EN GENIET MEER

NITE tourt ieder seizoen door heel Nederland met nieuwe voorstellingen. Ook bij jou in de buurt. Dit theaterseizoen zie je nog The Underground (regie Guy Weizman). Mis het niet. Schrijf je hieronder in voor onze reminder en we zien en horen je – wees luid! – in het theater.  

Schrijf je in

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.