Bab Ad-Daar - NiteNITE
Sluit
Sluit

Bab Ad-Daar betekent: ‘de deur staat altijd open!’ 

Bab Ad-Daar is een community van ruim 150 nieuwkomers. Bij Bab Ad-Daar geven wij nieuwkomers de ruimte om hun talenten en vaardigheden te verbeteren, van dansen, acteren, video’s maken tot en met het bouwen van decors. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten waaraan je mee kan doen, zoals Dabke to go of het koor. Tenslotte maakt Bab Ad-Daar ook participatieprogramma’s bij de voorstellingen van Club Guy & Roni en NITE.”

meld je hier aan!

 

Over Ahmad 

Ahmad Abdulwahab, oprichter van Bab Ad-Daar, maakte zelf het gevoel mee van een nieuwe deur die voor hem openging: “Ik kreeg het idee om voor andere nieuwkomers ook de deuren te willen openen en uiteindelijk is Bab Ad-Daar gegroeid met twee medewerkers en ruim 150 nieuwkomers die samen een mooie community hebben opgebouwd.”  

Lees hier meer over Ahmad’s verhaal.

 

 

 

 

 

Verhalen van nieuwkomers

“De mentoren zijn geweldig en de sfeer is altijd zo ondersteunend. Bab Ad-Daar voelt echt als een tweede thuis.”

“De gemeenschap is zo divers en iedereen moedigt elkaar aan om het beste uit zichzelf te halen. Een geweldige plek voor nieuwkomers!”

“Bab Ad-Daar heeft me geholpen om een nieuw carrièrepad te ontdekken en ik ben er erg dankbaar voor.”

Contact                   Locatie

Ahmad Abdulwahab                Bloemstraat 38,  9712 LE, Groningen

Tel: 06 48565436

Email: ahmad@nite.nl

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.