NITE Delivery: Meer is meer - NiteNITE
Sluit
Sluit

NITE Delivery: Meer is meer

NITE Delivery is in volle gang, maar we stoppen nu niet met het ontwikkelen, verbeteren en creëren van nieuwe ervaringen voor jij. We hebben drie gloednieuwe verrassingen die jouw NITE Delivery een boost zullen geven – ongeacht of deze al bij je thuis is of dat je er gewoon een wilt bestellen.

Bigger, Better, Bag

De Bag is nu beschikbaar als een gemaximaliseerde versie: je ontvangt niet alleen wekelijks brieven en de beste kunst in ons NITE Hotel, maar ook exclusieve fotoafdrukken, reisbrochures en een mindfulness-spoedcursus. Heb je al besteld en geniet je van je NITE Delivery Bag? Nog beter: we zullen je tas automatisch upgraden en je alles sturen wat je nodig hebt om je ervaring te maximaliseren.

NITE Delivery is nu langer mogelijk

Er zijn al twee stromen begonnen en er stond er nog maar één op het punt te komen… Nu, dat is veranderd: we hebben nog een ronde van NITE Delivery toegevoegd, zodat nog meer mensen kunnen deelnemen aan de ervaring. De volgende (en laatste!) startdata is 21 mei. Je kunt t/m 16 mei bestellen om je Box of Bag zo snel mogelijk in huis te halen.

Deel jouw vreugde

Het is nu nog gemakkelijker om jouw NITE Delivery-vreugde te delen en te verspreiden omdat we een cadeau-optie hebben toegevoegd. Je kunt een NITE Delivery bestellen en de optie toevoegen aan uw winkelwagen. Vul de naam, het adres en het e-mailadres van de gelukkige presentator in en we sturen de Box of Bag rechtstreeks naar hun mailbox. Deel kunst, deel ervaringen, deel NITE Delivery!

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.