Deel jouw oorlogsverhaal met jonge theatermakers. - NiteNITE
Sluit
Sluit

Deel jouw oorlogsverhaal met jonge theatermakers.

Theatermakers zoeken oorlogsverhalen voor Theater na de Dam

Het is inmiddels een traditie in Groningen om op 4 mei, na de Nationale Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam, de avond extra betekenis te geven door middel van theater. Het Noord Nederlands Toneel en De Noorderlingen zijn voor dit theaterproject zijn we op zoek naar mensen die hun oorlogsverhaal, hun ervaringen willen delen.

Theatervoorstelling na 2 minuten stilte

Sinds 2016 maken De Noorderlingen Vooropleiding Theater en jongerenplatform 2 ieder jaar samen een voorstelling in het kader van Theater Na de Dam. Dit jaar doen ze dit ook samen met het 4 Mei Projekt koor en Bab Ad-daar. Voor deze nieuwe voorstelling zijn de theatermakers op zoek naar verhalen van mensen die een oorlog – direct of indirect – hebben meegemaakt. Deze verhalen dienen ter inspiratie en als input voor de voorstelling. Verhalen van vroeger, nu, hier in Nederland en daarbuiten.

Heb jij een oorlogsverhaal en ben je bereid deze met ons te delen?

Neem contact op met René de Haan, hoofd educatie van het Noord Nederlands Toneel: telefoon (050) 588 54 40 of mail rene@nite.nl. Ons verzoek is om vóór 17 maart te reageren.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.